Käytetyt pienkuormaajat
Käytetyt pienkuormaajat

Käytetyt pienkuormaajat

Suorituskykyiset pienkuormaajat nopeasti töihin

Pienkuormaaja on työkone, joka soveltuu loistavasti myös käytettynä monien eri alojen töihin. Esimerkiksi Avant-merkkiset kotimaista tekoa olevat ketterät voimanpesät loistavat suorituskyvyllään ja käyttömukavuudellaan muun muassa teollisuudessa, rakennustyömailla, viherrakentamisessa sekä purkutöissä ja kiinteistöjen hoidossa. Me palvelemme pienkuormaajan hankinnassa asiantuntevasti ja ripeästi niin yksityishenkilöitä, yrityksiä kuin kunnallisia toimijoita.

Käytettyjen työkoneiden valikoimamme on yksi Suomen suurimmista. Jatkuvasti elävässä valikoimassamme on lähes jatkuvasti erilaisia pienkuormaajia, suurempien ja pienempien mallisarjojen edustajia. Myös erilaiset lisälaitteet, kuten kaivu- ja kuormauslaitteet, kuuluvat monipuoliseen tarjoomaamme. 

Otamme vastaan myös toimeksiantoja, joissa etsimme täsmälleen tarpeisiisi soveltuvan pienkuormaajan. Asiantuntijoittemme hyvät verkostot tuottavat tunnetusti tulosta!   

Käytetty pienkuormaaja Finnsiirrolta on huoleton valinta 

Kaikki käytetyt pienkuormaajat ja niiden lisälaitteet (mm. kaivu- ja kuormauslaitteet) käyvät meillä läpi perusteellisen tarkastuksen ja kunnostuksen ennen myyntiä. Koneen suorituskyky, turvallisuus ja käyttömukavuus varmistetaan kokeneiden mekaanikoittemme toimesta. Käytettyjä koneita voidaan myös varustella uudelleen erilaisin lisälaittein ja -varustein sinun tarpeittesi mukaan. 

Käytetyn pienkuormaajan hankinta kannattaa, 

  • kun tarvitset koneen satunnaiseen käyttöön tai varakoneeksi
  • kun tarvitset koneen nopeasti
  • kun haluat säästää kalustokustannuksissa
  • kun haluat tukea kestävää kehitystä esim. yrityksesi ympäristöstrategian mukaisesti.

Finnsiirron myyjät tuntevat kaikki halleistamme ja pihoiltamme löytyvät käytetyt pienkuormaajat perin pohjin. He neuvovat ja opastavat sinua oikean koneen valinnassa, varusteluissa ja käytössä. Myös huoltosopimuksiin ja rahoitussopimuksiin liittyvät asiat hoituvat kanssamme mutkattomasti.

Löydät alta kaikki valikoimissamme tällä hetkellä olevat käytetyt pienkuormaajat ja muut koneet. Tervetuloa tutustumaan ja koeajolle, tarpeitasi kuuntelevan myyjämme palveltavaksi. Me lupaamme, että kanssamme löydät oikean koneen ja teet hankinnan, joka tuottaa tulosta nyt ja huomenna.

NäytäPiilota suodattimet

Hakusana

Merkki

Hinta (€)

Nostokyky (kg)

Max. käyttötunnit (h)

Vuosimalli

Järjestys