Käytetyt työntömastotrukit
Käytetyt työntömastotrukit

Käytetyt työntömastotrukit

Työntömastotrukit suoraan töihin – varastoihin, vähittäiskauppaan ja teollisuuteen

Finnsiirrolta hankittu käytetty työntömastotrukki on järkivalinta moniin materiaalinkäsittely- ja keräilytöihin muun muassa varastojen, logistiikkakeskusten, vähittäiskaupan ja teollisuuden käyttökohteisiin. Meillä työntömastotrukkien hinta-laatusuhde on aina kohdallaan ja toimitus on nopea. Saat siis käyttöösi ahtaammissa tiloissa vahvoja tuloksia tuovan työkoneen jopa heti seuraavana päivänä. Käytettyjen työntömastotrukkien valikoimamme on yksi Suomen suurimmista: mastopituuksia, nostokykyjä, käyttövoimia ja varustelutasoja on tarjolla useita erilaisia.

Finnsiirto on käytettyjen työntömastotrukkien johtavia jälleenmyyjiä Suomessa. Otamme vastaan myös toimeksiantoja, joissa etsimme täsmälleen tarpeisiisi soveltuvan työkoneen. Asiantuntijoittemme hyvät verkostot tuottavat tunnetusti tulosta!   

Käytetty työntömastotrukki Finnsiirrolta – riskitön konevalinta kovempaankin käyttöön

Kaikki käytetyt työntömastotrukkimme käyvät läpi perusteellisen tarkastuksen ja kunnostuksen ennen myyntiä. Koneen suorituskyky, turvallisuus ja käyttömukavuus varmistetaan alan parhaiden mekaanikoiden toimesta. Työntömastotrukkeja voidaan myös varustella erilaisin lisälaittein ja -varustein, näin kone lunastaa sille asetetut odotukset varmasti!   

Käytetyn työntömastotrukin hankinta kannattaa,

  • kun tarvitset koneen satunnaiseen käyttöön tai varakoneeksi
  • kun tarvitset koneen nopeasti
  • kun haluat säästää kalustokustannuksissa
  • kun haluat tukea kestävää kehitystä esim. yrityksesi ympäristöstrategian mukaisesti.

Finnsiirron myyjät tuntevat kaikki halleistamme ja pihoiltamme löytyvät käytetyt työntömastotrukit erittäin hyvin. He neuvovat ja opastavat sinua oikean koneen valinnassa, varusteluissa ja käytössä. Myös huoltosopimuksiin ja rahoitussopimuksiin liittyvät asiat hoituvat kanssamme mutkattomasti.  

Löydät alta kaikki valikoimissamme tällä hetkellä olevat käytetyt työntömastotrukit. Tervetuloa tutustumaan ja koeajolle, tarpeitasi kuuntelevan myyjämme palveltavaksi. Me lupaamme, että kanssamme löydät oikean koneen ja teet hankinnan, joka tuottaa tulosta nyt ja huomenna.  

NäytäPiilota suodattimet

Hakusana

Merkki

Hinta (€)

Nostokyky (kg)

Max. käyttötunnit (h)

Vuosimalli

Järjestys