Käytetyt maanrakennuskoneet
Käytetyt maanrakennuskoneet

Käytetyt maanrakennuskoneet

Maanrakennuskoneet kaikkiin tarpeisiin – suorituskykyinen kone suoraan töihin!

Fiinsiirto-konserniin kuuluva Suomen Telakone Oy on yksi Suomen perinteikkäimmistä maanrakennuskoneita myyvistä yrityksistä. Sen historia täyden palvelun konetalona ulottuu jo viidelle vuosikymmenelle. Kauttamme on siis tarjolla on erittäin monipuolinen kattaus pyörä- ja tela-alustaisia kaivureita eri työpainoluokissa ja erilaisin varusteluin – huollettuna ja tarkastettuna heti valmiina uuteen onnistuneeseen urakkaan! Myös pyöräkuormaajat, dumpperit ja muut raskaat maansiirto- ja maanrakennuskoneet kuuluvat Humppilassa sijaitsevan Telakoneen konepihan jatkuvasti muuttuvaan tarjoomaan.

Jos konepihalta ei juuri nyt löydy sitä oikeaa konetta, voit jättää myyjällemme tiedot tarpeistasi ja toimeksiannon koneen etsimisestä. Olemme käytettyjen maanrakennuskoneiden alalla ympäri Suomen tunnettu toimija. Asiantuntijamme pistävät mielellään ”verkot vesille”, eli etsivät ja myös löytävät juuri sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvan koneen. Ja muistathan, että vaihtokoneitamme voidaan monesti myös lisävarustella uudelleen, eli voimme räätälöidä käytetystä täsmälleen sinun tarpeisiisi sopivan.

Käytetyn maanrakennuskoneen hankinta kannattaa, 

  • kun tarvitset koneen satunnaiseen käyttöön tai varakoneeksi
  • kun tarvitset koneen nopeasti
  • kun haluat säästää kalustokustannuksissa
  • kun haluat tukea kestävää kehitystä esim. yrityksesi ympäristöstrategian mukaisesti.

Finnsiirron ja Telakoneen myyjät tuntevat kaikki halleistamme ja pihoiltamme löytyvät käytetyt maanrakennuskoneet perin pohjin. He neuvovat ja opastavat sinua oikean koneen valinnassa, varusteluissa ja käytössä. Myös huoltosopimuksiin ja rahoitussopimuksiin liittyvät asiat hoituvat kanssamme mutkattomasti.  

Löydät alta kaikki valikoimissamme tällä hetkellä olevat käytetyt maanrakennuskoneet. Tervetuloa tutustumaan ja koeajolle, tarpeitasi kuuntelevan myyjämme palveltavaksi. Me lupaamme, että kanssamme löydät oikean koneen ja teet hankinnan, joka tuottaa tulosta nyt ja huomenna.  

NäytäPiilota suodattimet

Hakusana

Merkki

Hinta (€)

Nostokyky (kg)

Max. käyttötunnit (h)

Vuosimalli

Järjestys

159 hakutulosta