Käytetyt henkilönostimet
Käytetyt henkilönostimet

Käytetyt henkilönostimet

Käytetyt henkilönostimet kaikissa kokoluokissa – turvalliset koneet suoraan töihin   

Finnsiirto-konserniin kuuluva Simeri Oy on henkilönostinten huippuammattilainen, joka palvelee yli 30-vuotisella kokemuksellaan ympäri Suomen ja myös Virossa. Kauttamme on siis saatavilla myös käytetyt henkilönostimet erilaisin nostokyvyin ja erilaisissa kokoluokissa. Kaikki myymämme käytetyt nostimet ovat tarkastettuja ja huollettuja, eli valmiina suoriutumaan loistavin tuloksin niin jatkuvassa kuin satunnaisemmassa käytössä. Tuhannet tyytyväiset asiakkaat työmailla ja muun muassa teollisuuden kunnossapidon alalla ovat todiste asiantuntevasta ja tasokkaasta palvelustamme.

Käytetyn henkilönostimen hankinta kannattaa, 

  • kun tarvitset nostimen satunnaiseen käyttöön tai varakoneeksi
  • kun tarvitset nostimen nopeasti
  • kun haluat säästää kalustokustannuksissa
  • kun haluat tukea kestävää kehitystä esim. yrityksesi ympäristöstrategian mukaisesti.

Finnsiirron ja Simerin myyjät tuntevat kaikki halleistamme ja pihoiltamme löytyvät käytetyt henkilönostimet läpikotaisin. He neuvovat ja opastavat sinua oikean koneen valinnassa ja turvallisessa käytössä. Myös huoltosopimuksiin ja rahoitussopimuksiin liittyvät asiat hoituvat kanssamme mutkattomasti.  

Löydät alta kaikki valikoimissamme tällä hetkellä olevat käytetyt henkilönostimet. Tervetuloa tutustumaan ja kokeilemaan – tarpeitasi kuuntelevan myyjämme palveltavaksi. Me lupaamme, että kanssamme löydät oikean koneen ja teet hankinnan, joka tuottaa tulosta nyt ja huomenna.  

NäytäPiilota suodattimet

Hakusana

Merkki

Hinta (€)

Nostokyky (kg)

Max. käyttötunnit (h)

Vuosimalli

Järjestys

62 hakutulosta