Käytetyt ympäristönhoitokoneet
Käytetyt ympäristönhoitokoneet

Käytetyt ympäristönhoitokoneet

Käytetty ympäristönhoitokone – suorituskykyä jokaiseen sesonkiin

Finnsiirron käytettyjen työkoneiden kattavaan valikoimaan lukeutuu myös eri merkkiset, suuret ja pienemmät ympäristönhoitokoneet. Nopeasti toimitettavilla koneilla saadaan aikaan varmoja tuloksia niin jatkuvassa käytössä kiinteistön- ja ympäristönhoidon työkoneena kuin satunnaisemmissa urakkahommissa muun muassa viherrakennuksessa. Me toimitamme käyttöösi koneen, jonka hinta-laatusuhde on taatusti kohdallaan!

Käytettyjen ympäristönhoitokoneiden valikoimaamme kuuluu muun muassa raumalaisen LM Tracin käyttömukavuudestaan tunnettuja koneita – ja satunnaisesti myös muita merkkejä. Konekokoja, nostokykyjä ja varustelutasoja on tarjolla monia erilaisia. Otamme vastaan myös toimeksiantoja, joissa etsimme täsmälleen tarpeisiisi soveltuvan ympäristönhoitokoneen. Asiantuntijoittemme hyvät verkostot tuottavat tunnetusti tulosta!

Käytetty ympäristönhoitokone Finnsiirrolta – laatukone nopeasti töihin!

Kaikki käytetyt ympäristönhoitokoneemme käyvät läpi perusteellisen tarkastus- ja kunnostusprosessin ennen myyntiä. Koneen suorituskyky, turvallisuus ja käyttömukavuus varmistetaan, jotta ne vastaavat varmasti uuden omistajan odotuksia. Käytettyjä ympäristönhoitokoneita voidaan myös varustella erilaisin lisälaittein ja -varustein huippuosaavien mekaanikkojemme toimesta!

Käytetyn ympäristönhoitokoneen hankinta kannattaa, 

  • kun tarvitset koneen satunnaiseen käyttöön tai varakoneeksi
  • kun tarvitset koneen nopeasti
  • kun haluat säästää kalustokustannuksissa
  • kun haluat tukea kestävää kehitystä esim. yrityksesi ympäristöstrategian mukaisesti.

Finnsiirron myyjät tuntevat kaikki halleistamme ja pihoiltamme löytyvät käytetyt ympäristönhoitokoneet erittäin hyvin. He neuvovat ja opastavat sinua oikean koneen valinnassa, varusteluissa ja käytössä. Myös huoltosopimuksiin ja rahoitussopimuksiin liittyvät asiat hoituvat kanssamme mutkattomasti.

Löydät alta kaikki valikoimissamme tällä hetkellä olevat käytetyt ympäristönhoitokoneet. Tervetuloa tutustumaan ja koeajolle, tarpeitasi kuuntelevan myyjämme palveltavaksi. Me lupaamme, että kanssamme löydät oikean koneen ja teet hankinnan, joka tuottaa tulosta nyt ja huomenna.

NäytäPiilota suodattimet

Hakusana

Merkki

Hinta (€)

Nostokyky (kg)

Max. käyttötunnit (h)

Vuosimalli

Järjestys

24 hakutulosta