käytetty dieseltrukki huollossa
käytetty dieseltrukki huollossa

Käytetyt dieseltrukit

Toimintavarmat dieseltrukit suoraan töihin!

Laaja käytettyjen dieseltrukkien valikoima – oikea nostokyky, ominaisuudet ja varustelutaso monenlaisiin tarpeisiin, myös raskaisiin töihin ja vaativiin kohteisiin sisällä ja ulkona. Siinä jatkuvasti muuttuva tarjoomamme varastoalalle, teollisuuteen tai missä suorituskykyistä ja käyttöturvallista konetta tarvitaankaan.

Olemme käytettyjen dieseltrukkien alalla ympäri Suomen tunnettu toimija. Myyjämme pistävät mielellään ”verkot vesille”, eli etsivät ja myös löytävät juuri sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvan koneen. 

Käytetty dieseltrukki Finnsiirrolta on edullinen ja varma valinta

Kaikki käytetyt dieseltrukkimme käyvät läpi perusteellisen tarkastuksen ja kunnostuksen ennen myyntiä. Koneen suorituskyky, turvallisuus ja käyttömukavuus ovat siis parhaalla mahdollisella tasolla, jota jo lukuisia työtunteja mittarissaan pitävältä koneelta voi odottaa. Käytettyjä dieseltrukkeja voidaan myös varustella erilaisin lisälaittein ja -varustein osaavien mekaanikkojemme toimesta. Näin kone vastaa tositoimiin päästessään varmasti sille asetettuja odotuksia.  

Käytetyn dieseltrukin hankinta kannattaa, 

  • kun tarvitset koneen satunnaiseen käyttöön tai varakoneeksi
  • kun tarvitset koneen nopeasti
  • kun haluat säästää kalustokustannuksissa
  • kun haluat tukea kestävää kehitystä esim. yrityksesi ympäristöstrategian mukaisesti.

Lue lisää käytetyistä trukeista ja koneista 

Finnsiirron myyjät tuntevat kaikki halleistamme ja pihoiltamme löytyvät käytetyt dieseltrukit perusteellisesti. He neuvovat ja opastavat sinua oikean koneen valinnassa, varusteluissa ja käytössä. Myös huoltosopimuksiin ja rahoitussopimuksiin liittyvät asiat hoituvat kanssamme mutkattomasti.

Löydät alta kaikki valikoimissamme tällä hetkellä olevat käytetyt dieselkäyttöiset trukit. Tervetuloa tutustumaan ja koeajolle, tarpeitasi kuuntelevan myyjämme palveltavaksi. Me lupaamme, että kanssamme löydät oikean koneen ja teet hankinnan, joka tuottaa tulosta nyt ja huomenna.

NäytäPiilota suodattimet

Hakusana

Merkki

Hinta (€)

Nostokyky (kg)

Max. käyttötunnit (h)

Vuosimalli

Järjestys

23 hakutulosta