Käytetyt kaasutrukit
Käytetyt kaasutrukit

Käytetyt kaasutrukit

Käyttövarmat kaasutrukit nopealla toimituksella

Käytettyjen kaasutrukkien valikoimamme on yksi Suomen laajimmista, vaihdokkeja tulee sisään ja lähtee uusille omistajilleen lähes joka päivä. Erilaisia painoluokkia, merkkejä, malleja sekä varustelutasoja on tarjolla niin varastoihin, teollisuuslaitoksiin ja työmaille kuin satamien, lentokenttien ja kierrätyskeskusten materiaalinkäsittelytarpeisiin. Otamme vastaan myös toimeksiantoja erilaisten kaasutrukkien etsimiseen ja löytämiseen täsmälleen sinun ja yrityksesi tarpeisiin. 

Käytetty kaasutrukki Finnsiirrolta – huoleton ja kustannuksiltaan fiksu valinta! 

Kaikki käytetyt kaasutrukkimme käyvät läpi huolellisen tarkastuksen ja kunnostuksen ennen myyntiä. Koneen suorituskyky, turvallisuus ja käyttömukavuus ovat siis parhaalla mahdollisella tasolla, sen me lupaamme. Enemmän tai vähemmän työtunteja nähneitä käytettyjä trukkeja voidaan myös varustella erilaisin lisälaittein ja -varustein osaavien mekaanikkojemme toimesta. 

Käytetyn kaasutrukin hankinta kannattaa, 

  • kun tarvitset koneen satunnaiseen käyttöön tai varakoneeksi
  • kun tarvitset koneen nopeasti
  • kun haluat säästää kalustokustannuksissa
  • kun haluat tukea kestävää kehitystä ja ympäristöystävällistä vaihtoehtoa.

Finnsiirron myyjät tuntevat kaikki halleistamme ja pihoiltamme löytyvät käytetyt kaasutrukit perusteellisesti. He neuvovat ja opastavat sinua oikean koneen valinnassa, varusteluissa ja käytössä. Myös huoltosopimuksiin ja rahoitussopimuksiin liittyvät asiat hoituvat kanssamme mutkattomasti.  

Löydät alta kaikki valikoimissamme tällä hetkellä olevat käytetyt kaasukäyttöiset trukit. Tervetuloa tutustumaan ja koeajolle, tarpeitasi kuuntelevan myyjämme palveltavaksi. Me lupaamme, että kanssamme löydät oikean koneen ja teet hankinnan, joka tuottaa tulosta nyt ja huomenna.  

NäytäPiilota suodattimet

Hakusana

Merkki

Hinta (€)

Nostokyky (kg)

Max. käyttötunnit (h)

Vuosimalli

Järjestys