Käytetyt pumppukärryt ja lavansiirtovaunut
Käytetyt pumppukärryt ja lavansiirtovaunut

Käytetyt pumppukärryt ja lavansiirtovaunut

Käytetty pumppukärry – meiltä nopea toimitus ja huokea hinta

Finnsiirto on palveleva asiantuntijasi, kun etsit käytettyä pumppukärryä tai lavansiirtovaunua varastoon, teollisuuteen, vähittäiskauppaan tai muuhun materiaalinkäsittelytarpeeseen. Vankkarakenteiset ja ketterät pumppukärrymme ja lavansiirtovaunumme tuovat tehokkuutta mm. lavakuormien siirtoon sekä keräilyyn ja hyllytystöihin.

Toimitamme varmatoimiset ja turvalliset koneet luotettavasti – pitkään kokemukseemme nojaten ja aina yksilöllisiä tarpeitasi kuunnellen. Myymiemme pumppukärryjen ja lavansiirtovaunujen hinta-laatusuhde on aina kohdallaan, ja työlaitteen toimitus voidaan sopia joustavasti, jopa heti seuraavaksi päiväksi.

Käytettyjen pumppukärryjen ja lavansiirtovaunujemme valikoima kattaa useita erilaisia valmistajia ja nostokykyjä, sähkö- ja käsitoimisia malleja. Otamme vastaan myös toimeksiantoja, joissa etsimme täsmälleen tarpeisiisi soveltuvan pumppukärryn tai lavansiirtovaunun.

Käytetty pumppukärry tai lavansiirtovaunu Finnsiirrolta – takaamme koneen toiminnan

Kaikki käytetyt työkoneemme käyvät läpi perusteellisen tarkastuksen ja tarvittaessa myös kunnostuksen ennen lähtöä uudelle omistajalle. Esimerkiksi koneen vanhat kuluneet renkaat tai muut mekaaniset osat vaihdetaan tarvittaessa uusiin, tai ne voidaan vaihtaa paremmin uudessa käyttökohteessa ja -tarkoituksessa toimiviin.

Käytetyn pumppukärryn tai lavansiirtovaunun hankinta kannattaa,

  • kun tarvitset koneen satunnaiseen käyttöön tai varakoneeksi
  • kun tarvitset koneen nopeasti
  • kun haluat säästää kalustokustannuksissa
  • kun haluat tukea kestävää kehitystä esim. yrityksesi ympäristöstrategian mukaisesti.

Finnsiirron myyjät neuvovat ja opastavat sinua oikean konemallin valinnassa ja käytössä. Löydät alta kaikki valikoimissamme tällä hetkellä olevat käytetyt pumppukärryt ja lavansiirtovaunut. Tervetuloa tutustumaan ja testaamaan, tarpeitasi kuuntelevan myyjämme palveltavaksi. Me lupaamme, että kanssamme löydät oikean koneen ja teet hankinnan, joka tuottaa tulosta nyt ja huomenna.

NäytäPiilota suodattimet

Hakusana

Merkki

Hinta (€)

Nostokyky (kg)

Max. käyttötunnit (h)

Vuosimalli

Järjestys