Muut käytetyt koneet
Muut käytetyt koneet

Muut käytetyt koneet

Käytetyt työkoneet nopeilla toimituksilla

Finnsiirron käytettyjen työkoneiden valikoimiin kuuluu kaikenlaisia koneita varasto- ja logistiikka-alan ja myös muiden toimi- ja teollisuudenalojen tarpeisiin. Jatkuvasti luotettavaa kauppaa kun käymme, saapuu vaihdokkeina aika ajoin sisään myös muita kuin perinteisiin konekategorioihimme kuuluvia koneyksilöitä, kuten nelitietrukkeja, korkeamastotrukkeja ja muita erikoistrukkeja sekä työkoneiden siirtämiseen tarkoitettuja lavetteja. Kaikki myymämme käytetyt koneet ovat tarkastettuja ja myös huollettuja tarpeiden mukaisesti.

Käytetyn työkoneen hankinta kannattaa, 

  • kun tarvitset koneen satunnaiseen käyttöön tai varakoneeksi
  • kun tarvitset koneen nopeasti
  • kun haluat säästää kalustokustannuksissa
  • kun haluat tukea kestävää kehitystä esim. yrityksesi ympäristöstrategian mukaisesti.

Finnsiirron myyjät tuntevat kaikki halleistamme ja pihoiltamme löytyvät käytetyt koneet erittäin hyvin. He neuvovat ja opastavat sinua oikean koneen valinnassa ja turvallisessa käytössä. Myös huoltosopimuksiin ja rahoitussopimuksiin liittyvät asiat hoituvat kanssamme mutkattomasti.  

Löydät alta kaikki valikoimissamme tällä hetkellä olevat käytetyt koneet, jotka eivät kuulu muihin vaihtokoneluokkiimme. Tervetuloa tutustumaan ja kokeilemaan – tarpeitasi kuuntelevan myyjämme palveltavaksi. Me lupaamme, että kanssamme löydät oikean koneen ja teet hankinnan, joka tuottaa tulosta nyt ja huomenna.

NäytäPiilota suodattimet

Hakusana

Merkki

Hinta (€)

Nostokyky (kg)

Max. käyttötunnit (h)

Vuosimalli

Järjestys