Käytetyt kurottajat
Käytetyt kurottajat

Käytetyt kurottajat

Suorituskykyiset kurottajat käytettynä  

Finnsiirrolta hankittu käytetty kurottaja on tuloksellinen ja turvallinen valinta työkoneeksi muun muassa maatalouteen, työmaille, teollisuuteen ja puutarhoihin. Meillä käytettyjen kurottajien toimitukset ovat aina nopeita ja koneiden hinta-laatusuhde on kohdallaan. Saat käyttöösi ketterän ja voimakkaan työkoneen lavojen, paalien ja muiden kuormien käsittelyyn jopa heti seuraavana päivänä.

Käytettyjen kurottajien ja muiden työkoneiden valikoimamme on yksi Suomen suurimmista: konekokoja, nostokykyjä, käyttövoimia ja varustelutasoja on tarjolla monia erilaisia, ja valikoima elää jatkuvasti. Otamme vastaan myös toimeksiantoja, joissa etsimme täsmälleen tarpeisiisi soveltuvan kurottajan. Asiantuntijoittemme hyvät verkostot tuottavat tunnetusti tulosta!

Käytetty kurottaja Finnsiirrolta on huoleton valinta 

Kaikki käytetyt kurottajamme käyvät läpi perusteellisen tarkastus- ja kunnostusprosessin ennen myyntiä. Koneen suorituskyky, turvallisuus ja käyttömukavuus varmistetaan kokeneiden mekaanikoiden toimesta. Käytettyjä kurottajia voidaan myös varustella erilaisin lisälaittein ja -varustein, näin kone lunastaa sille asetetut odotukset varmasti!

Käytetyn kurottajan hankinta kannattaa, 

  • kun tarvitset koneen satunnaiseen käyttöön tai varakoneeksi
  • kun tarvitset koneen nopeasti
  • kun haluat säästää kalustokustannuksissa
  • kun haluat tukea kestävää kehitystä esim. yrityksesi ympäristöstrategian mukaisesti.

Finnsiirron myyjät tuntevat kaikki halleistamme ja pihoiltamme löytyvät käytetyt kurottajat erittäin hyvin. He neuvovat ja opastavat sinua oikean koneen valinnassa, varusteluissa ja käytössä. Myös huoltosopimuksiin ja rahoitussopimuksiin liittyvät asiat hoituvat kanssamme mutkattomasti.  

Löydät alta kaikki valikoimissamme tällä hetkellä olevat käytetyt kurottajat. Tervetuloa tutustumaan ja koeajolle, tarpeitasi kuuntelevan myyjämme palveltavaksi. Me lupaamme, että kanssamme löydät oikean koneen ja teet hankinnan, joka tuottaa tulosta nyt ja huomenna.

NäytäPiilota suodattimet

Hakusana

Merkki

Hinta (€)

Nostokyky (kg)

Max. käyttötunnit (h)

Vuosimalli

Järjestys