Käytetty sähkötrukki huollossa
Käytetty sähkötrukki huollossa

Käytetyt sähkötrukit

Suorituskykyiset sähkötrukit fiksulla hinnalla

Finnsiirrolta hankittu käytetty sähkötrukki on kannattava investointi: hinta-laatusuhde on aina kohdallaan ja toimitus on nopea. Saat siis käyttöösi modernin ja vähäpäästöisen ja ennen kaikkea suorituskykyisen materiaalinkäsittelykoneen jopa heti seuraavana päivänä. Käytettyjen sähkötrukkien valikoimamme on yksi Suomen suurimmista: nostokykyjä, akustoja, mastokorkeuksia ja varustelutasoja on tarjolla useita erilaisia moniin käyttökohteisiin sisällä ja ulkona.

Olemme käytettyjen sähkötrukkien myynnin saralla tunnettu ja luotettu toimija ympäri Suomen. Otamme vastaan myös välitystoimeksiantoja, eli etsimme ja löydämme täsmälleen tarpeisiisi soveltuvan työkoneen. 

Käytetty sähkötrukki Finnsiirrolta on huoleton valinta 

Kaikki käytetyt sähkötrukkimme käyvät läpi perusteellisen tarkastuksen ja kunnostuksen ennen myyntiä. Koneen suorituskyky, turvallisuus ja käyttömukavuus ovat siis parhaalla mahdollisella tasolla, jota käytetyltä koneelta voi odottaa. Sähkötrukkeja voidaan myös varustella erilaisin lisälaittein ja -varustein osaavien mekaanikkojemme toimesta. Näin kone lunastaa sille asetetut odotukset varmasti!   

Käytetyn sähkötrukin hankinta kannattaa, 

  • kun tarvitset koneen satunnaiseen käyttöön tai varakoneeksi
  • kun tarvitset koneen nopeasti
  • kun haluat säästää kalustokustannuksissa
  • kun haluat tukea kestävää kehitystä esim. yrityksesi ympäristöstrategian mukaisesti.

Finnsiirron myyjät tuntevat kaikki halleistamme ja pihoiltamme löytyvät käytetyt sähkötrukit perusteellisesti. Erityisen hyvin tunnemme ne koneet, joiden käyttöhistoria Suomessa on saanut alkunsa oman maahantuontimme kautta. Myyjämme neuvovat ja opastavat sinua oikean koneen valinnassa, varusteluissa ja käytössä. Myös huoltosopimuksiin ja rahoitussopimuksiin liittyvät asiat hoituvat kanssamme mutkattomasti.  

Löydät alta kaikki valikoimissamme tällä hetkellä olevat käytetyt sähkökäyttöiset trukit. Tervetuloa tutustumaan ja koeajolle, tarpeitasi kuuntelevan myyjämme palveltavaksi. Me lupaamme, että kanssamme löydät oikean koneen ja teet hankinnan, joka tuottaa tulosta nyt ja huomenna.  

NäytäPiilota suodattimet

Hakusana

Merkki

Hinta (€)

Nostokyky (kg)

Max. käyttötunnit (h)

Vuosimalli

Järjestys