Käytetyt pinoamisvaunut
Käytetyt pinoamisvaunut

Käytetyt pinoamisvaunut

Käytetty pinkkari – meiltä varmatoiminen kone fiksulla hinnalla ja nopealla toimituksella

Finnsiirto on palveleva asiantuntijasi myös käytettyjen pinoamisvaunujen eli pinkkareiden saralla. Toimitamme suorituskykyiset ja turvalliset koneet varastoihin ja muihin käyttökohteisiin pitkällä kokemuksella ja yksilöllisiä tarpeitasi kuunnellen. Myymiemme pinontavaunujen hinta-laatusuhde on aina kohdallaan ja toimitus voidaan sopia jopa seuraavaksi päiväksi. 

Käytettyjen pinoamisvaunujen valikoimamme kattaa lukuisia erilaisia valmistajia, mastokorkeuksia, nostokykyjä ja varustelutasoja. Konevalikoimamme lukeutuu Suomen kattavimpiin. Otamme vastaan myös toimeksiantoja, joissa etsimme täsmälleen tarpeisiisi soveltuvan pinkkarin. Asiantuntevien myyjiemme laajat verkostot tuottavat tunnetusti tulosta!   

Käytetty pinoamisvaunu eli pinkkari Finnsiirrolta – huoleton valinta moneen käyttöön

Kaikki käytetyt pinkkarimme käyvät ennen myyntiä läpi perusteellisen tarkastuksen ja kunnostuksen. Koneen suorituskyky, turvallisuus ja käyttömukavuus varmistetaan kokeneiden ja huolellisten mekaanikoiden toimesta. Pinoamisvaunuja voidaan myös varustella erilaisin lisälaittein ja -varustein, näin kone lunastaa sille asetetut odotukset varmasti!   

Käytetyn pinoamisvaunun hankinta kannattaa, 

  • kun tarvitset koneen satunnaiseen käyttöön tai varakoneeksi
  • kun tarvitset koneen nopeasti
  • kun haluat säästää kalustokustannuksissa
  • kun haluat tukea kestävää kehitystä esim. yrityksesi ympäristöstrategian mukaisesti.

Finnsiirron myyjät tuntevat kaikki halleistamme ja pihoiltamme löytyvät käytetyt pinkkarit erittäin hyvin. He neuvovat ja opastavat sinua oikean koneen valinnassa, varusteluissa ja käytössä. Myös huoltosopimuksiin ja rahoitussopimuksiin liittyvät asiat hoituvat kanssamme mutkattomasti.

Löydät alta kaikki valikoimissamme tällä hetkellä olevat käytetyt pinoamisvaunut. Tervetuloa tutustumaan ja testaamaan, tarpeitasi kuuntelevan myyjämme palveltavaksi. Me lupaamme, että kanssamme löydät oikean koneen ja teet hankinnan, joka tuottaa tulosta nyt ja huomenna.

NäytäPiilota suodattimet

Hakusana

Merkki

Hinta (€)

Nostokyky (kg)

Max. käyttötunnit (h)

Vuosimalli

Järjestys