RASKAANSARJAN VASTAPAINOTRUKIT

Stage V ja paljon enemmän

Uudistetut Hyundai 9V-mallisarjan 7000kg ja 8000kg dieseltrukit ovat nyt saatavilla.

Hyundai Heavy Range-malliston 70D-9V ja 80D-9V trukit soveltuvat erinomaisesti käyttökohteisiin, joissa trukilta vaaditaan luotettavuutta pitkissä ja raskaissa työvuoroissa. Stage V -moottorilla varusteltu 7-8ton nostokapasiteetin vastapainotrukki on suorituskykyinen ja tehokas, ergonominen ja viihtyisä ja ennen kaikkea turvallinen lähistöllä liikkujille ja kuljettajalle.
Tutustu alta lisää miksi juuri sinun kannattaa valita Hyundai-dieseltrukki.

Hyundai-trukkimyynti:
Puh. 0207 351 601 / myynti@finnsiirto.fi

Asiakasrefenssi Ahola Transport

Ahola päivitti koko trukkikalustonsa uusiin 10 kpl Hyundai 70D-9V malleihin.
Lue lisää tästä linkistä.

Kestävä ja tehokas

Hyundai panostaa polttoainetehokkuuteen ja käyttökustannusten vähentämiseen.

Optimoitu polttoainetehokkuus on 70D-9V ja 80D-9V mallien kilpailuetu. Trukit ovat varustettu tehokkaalla 81kW HMC D4CC -dieselmoottorilla, joka tuottaa 81 kW tehon ja noudattaa Euroopan Stage V  ympäristömääräyksiä. Näin saavutetaan vaikuttavia kustannussäästöjä tarjoamalla erinomaista suorituskykyä alhaisella polttoaineenkulutuksella.

Vastapainotrukille optimaalisen iskutilavuuden omaava HMC D4CC -moottori sisältää elektronisen EGR-venttiilin, yhteispaineruiskutuksen, muuttuvageometrisen turboahtimen (VGR), jolla on erinomainen tehostusvaikutus, sekä jälkikäsittelylaitteen (DOC + DPF + SCR). DPF:n regenerointi toimii täysin automaattisesti ja pysäköintiregenerointi voidaan aktivoida manuaalisesti milloin tahansa ja on valvottavissa kuljettajan näytöltä. Kuljettaja voi halutessaan estää regeneraatioprosessin (kuumat pakokaasut) työskennellessään alueella, jolla on mahdollinen tulipalon vaara.

Hyundain luotettavan teknologian perintö jatkuu optimoidulla moottorilla ja uudella kuorman tunnistavalla hydraulijärjestelmällä, joka on kehitetty lisäämään työtehokkuutta ennennäkemättömällä tavalla.

Ensiluokkaista ergonomiaa

Ohjaamo on suunniteltu tarjoamaan jokaiselle kuljettajalle mukava työympäristö, joka lisää tuottavuutta ja vähentää väsymystä jopa vaikeissa työolosuhteissa. Tärkeimmät hallintalaitteet on sijoitettu helposti ulottuville, ja valikoima vaihtoehtojamme auttaa sinua räätälöimään ohjaamon tarpeidesi mukaan. Hyundai-vastapainotrukkien hydrauliikan hallinta on valittavissa joko osittain sähköisillä tarkoilla vakiovivuilla tai erittäin nopealla vaste-ajalla (alle 0,1 sek) varustetuilla Fingertip-ohjaimilla.

Ensiluokkainen Grammer-istuin on vakiovaruste, mikä takaa mukavan ajon koko päivän ajan. Turvavyön kytkin, käsinoja ja istuinlämmitys ovat saatavilla lisävarusteina. Kaasu- ja jarrupolkimet ovat siirretty mukavampaan jalka-asentoon, ja ohjauspylvään alla sekä eri puolilla ohjaamoa olevat tuuletusaukot parantavat lämmitystä talvella. Pääkonsolin kytkimet ja säilytystilat ovat järjestelty uudelleen niin, että useimmin käytettyihin on helppo päästä käsiksi. Ilmastoinnin säätimet on sijoitettu kätevästi hallintapaneelin puolelle.

Uudet Hyundai Heavy Line, raskaansarjan vastapainotrukkien ohjaamosta on erinomainen näkyvyys ja mukavuus tehdä töitä pitkissäkin työvuoroissa.
Uudet Hyundai Heavy Line, raskaansarjan vastapainotrukkien ohjaamosta on erinomainen näkyvyys ja mukavuus tehdä töitä pitkissäkin työvuoroissa.
Uudet Hyundai Heavy Line, raskaansarjan vastapainotrukit ovat helppo huolto ja ylläpitää.

Toimintavarmuutta ja helppoa huoltoa

Päivittäishuoltopisteet ovat keskitetty helposti saavutettaviin paikkoihin, jotta ylläpito- ja tarkastustyöt sujuvat ripeästi. Avattavat pikalukolliset katteet nopeuttavat työkohteille pääsyä.

Ohjaamo kallistuu sähköisesti nappia painamalla, avaten täysin avoimen työtilan koko voimansiirrolle, hydrauliikalle ja sähkökomponenteille. Näin isotkin huoltotyöt ovat nopeita ja helppoja suorittaa, jotta vältytään pitkiltä käyttökatkoilta.

Edelläkävijä turvallisuudessa

Pienillä yksityiskohdilla voi olla suuri merkitys turvallisuuden kannalta. Hyundai on valinnut käytettäväksi koko 9V-sarjan mallistossaan vakiovarusteisen turvavyöjärjestelmän, jolla estetään tahaton trukin käyttö ilman turvavyötä. Tämä turvallisuusjärjestelmä on vain yksi esimerkki Hyundain laajasta turvallisuustuotteiden valikoimaa, joka suojaavat kuljettajaa ja lähistöllä liikkuvia mahdollisesti vaarallisilta työtapaturmilta. Perimmäisenä tavoitteenamme on auttaa sinua luomaan turvallinen työympäristö ja saavuttamaan mahdollisimman korkea työntuottavuus.